FOREDRAG OG WORKSHOPS

foredragogworkshops_billede.png

 

Er du interesseret i at høre om Alternativets Politiske Laboratorier, om debatdogmer og ny politisk kultur, eller om hele historien fra en idé på et gadehjørne til en bevægelse og organisation med over 100 foreninger, 450 politiske kandidater og 500 tillidsvalgte i bestyrelser, råd og udvalg?
 

Inspiration fra kanten

Der er mange fortællinger om Alternativet og der er rigtig meget, som vi stadig er i fuld gang med at udvikle og eksperimentere med. Det første halvandet år samlede vi vælgererklæinger, etablerede storkredse og blev klar til folketingsvalget i juni 2015. Siden er vi vokset til 10.000 medlemmer og mere end 100 bydels-, lokal- og storkredsforeninger over hele landet.
 
I disse dage er vi over 500 tillidsvalgte i bestyrelser landet over og hundredvis af politiske kandidater og aktive medlemmer. Efter vores første regionsråds- og kommunalvalg har vi nu i alt 33 folkevalgte: 20 kommunalpolitikere, 3 regionsrådspolitikere og 10 folketingspolitikere.
 
Hvis der er noget bestemt, som I er interesseret I, sætter vi fokus på dette. Nogle af de emner, som vi ofte fortæller om, er:
 


Book foredrag, workshop eller inspirations-oplæg

Vi kan samle en pakke, der passer til jeres behov og er relevant for den organisation eller det projekt, som I står midt i. Kontakt Cristine eller Nilas for at høre nærmere om oplægsholdere, pris og de forskellige former for oplæg, foredrag og workshops:

KONTAKT


besøg af Politikere

Hvis I ønsker besøg af folketings- eller byrådspolitikere, eller en af vores mange kandidater til kommunal-, regionråds- og folketingsvalg, er man velkommen til at kontakte dem direkte og eventuelt finde en, som bor i jeres lokalområde.