ekstraordinaertlandsmoede_topslider_ny.png

Ekstraordinært Landsmøde 2018

 

MØD ALTERNATIVETS EP2019 KANDIDATER, HØR OM EUROPEAN SPRING OG VÆR MED TIL AT SÆTTE KURSEN FOR ET EUROPÆISK FORÅR D. 8. SEPTEMBER I KORSGADEHALLEN PÅ NØRREBRO, KØBENHAVN.


Et Europæisk forår er på vej, ja det er faktisk allerede i gang. I maj 2019 er der valg til Europa-Parlamentet, og denne valgkamp bliver noget helt særligt. Det er første gang Alternativet stiller op, og vi gør det sammen med en lang række progressive, grønne bevægelser og partier fra hele Europa via den første paneuropæiske opstillingsliste nogensinde: European Spring.

De seneste måneder har Alternativet i hele landet afholdt opstillingsmøder for at vælge kandidater, der skal repræsentere Alternativet og dermed også European Spring i den kommende valgkamp. D. 8. september 2018 skal vi have opstillet kandidaterne i rækkefølge og valgt en spidskandidat. Derfor afholder vi ekstraordinært landsmøde.

Vi starter med klimamarch
Da landsmødet falder sammen med Global Action Day 2018, vil vi starte dagen med at gå på gaden i solidaritet med folk verden over som en del af Folkets Klimamarch, for at vise vores fortsatte opbakning til klimaaftalen fra Paris. Vi håber derfor, at så mange som muligt har lyst og mulighed for at gå med til klimamarch inden selve landsmødet.

Program:

  • 13.00 - 16.00: Folkets Klimamarch (for mere information Klik her >)
  • 16:15 - 19.30: Ekstraordinært Landsmøde (mere information følger)
  • 19.30 - 22.00: Hygge, bar og underholdning


Dagsorden på Landsmødet:

  • 16.15 - 16.45: Ankomst og indskrivning
  • 16.45 - 17.00: Velkomst og valg af dirigent
  • 17.00 - 18.00: Præsentation af kandidater
  • 18.00 - 18.15: Valg af rækkefølge på opstillingslisten og spidskandidat til Europa-parlamentsvalget 2019
  • 18.15 - 18.30: Pause
  • 18.30 - 19.00: Optælling af stemmer og oplæg v. Uffe Elbæk om et europæisk forår
  • 19.00 - 19.30: Præsentation af spidskandidat og afrunding


Billetter: Billetter til landsmødet koster 50,- og kan købes via Billetto. (OBS: Fristen for tilmelding og køb af billetter er den 5. September) Klik her >

Mad og drikkevarer: Under og efter mødet vil der være mulighed for at købe mad og drikke hos den socialøkonomiske non-profit virksomhed ’Ishtar – De Etniske Rødstrømper’.

Deltagelse lokalt: Kan du ikke deltage på Landsmødet, men ønsker alligevel at give din stemme til kende. Så fortvivl ikke. I hver Storkreds organiseres møder med livestream af landsmødet, hvor medlemmer sammen kan følge mødet. Fysisk stemme kan ligeledes afgives på alle møder i de enkelte storkredse. Mere information følger snarest

Kandidater til Europa-Parlamentsvalget 2019: Klik her >

Kandidaternes opstillingsgrundlag: Klik her >

Børge Sejersen Sommer

Esben Ingerslev

Jan Kristoffersen

Karin Rohr Genz

Pavia Jacobsen

Rasmus Nordqvist

Sadi Tekelioglu

Susan Kjeldgaard

Vi glæder os til at se jer alle til en spændende dag i klimaets og Europas tegn.

Spørgsmål og kommentarer sendes til:

[email protected] 

Adresse
Korsgadehallen
Korsgade 29
2200 København N