Vores Politik

aapolitik_ikon_stort.pngPå denne side finder du Alternativets politik. Alternativet har politiske visioner, der beskriver det samfund, vi ønsker, og politiske udspil, som er konkrete forslag, der kan rykke Danmark og verden i en friere, grønnere og mere demokratisk retning.

En del af det, du skal i gang med at læse, er resultatet af et helt særligt politisk og demokratisk eksperiment. Tilbage i november 2013, da vi for første gang præsenterede Alternativet for offentligheden, gav vi hinanden den politiske og organisatoriske udfordring, at formulere vores politiske visioner gennem aktiv involvering af interesserede borgere. Vi inviterede alle dem, der havde tid og lyst, til at formulere Alternativets politik. Eneste betingelse var, at man kunne stå inde for partiets seks grundlæggende værdier samt partiets politiske retning og ambition: en seriøs bæredygtig omstilling af Danmark.

Siden da er meget ny politik kommet til, og vi fortsætter udviklingen af den politik der skal til, for at realisere en seriøs bæredygtig omstilling.