Praktisk information om Alles Folkemøde

Alles Folkemøde arrangementer – sådan gør du

 Lokalforeninger, kandidater og alle andre opfordres varmt til at skrive deres Alles Folkemøde arrangementer ind i kalenderen på AlleOs. Så har vi en samlet liste over aktiviteter, der gør det nemt for interesserede at finde frem til arrangementer nær dem. Derudover vil den fyldte kalender demonstrere, hvor mange ting der sker i hele landet, og den kan være en kilde til gensidig inspiration.
 

Kalenderen på alleos

Find kalenderen her > 

Hvis du vil oprettet et event følger her en lille guide til, hvordan du gør det: 

  • Gå ind på kalenderen på AlleOs
  • Tryk 'opret ny event' og udfyld felterne
  • Husk at angive 'anledningen' som ”Alles Folkemøde”, så eventet kommer til at optræde sammen med de andre arrangementer i ugen.
    • Dette gælder også deltagelse i Hi5 Dagen 31. maj. Man behøver ikke udfylde alle felter i menuen.
  • Angiv alle arrangementerne separat. Fx hvis en byrådskandidat deler æbler ud på torvet mandag til onsdag i tidsrummet 16-18, skal der angives et separat arrangement for hver dag.

Husk at dele inspiration

Hvis I har gang i noget spændende, må I meget gerne dele jeres ideer og planer i teamet på AlleOs. Så kan vi genbruge hinandens gode og skæve påfund.
Hvis I mangler inspiration, er der rig mulighed for at få det i inspirationskataloget. 

Team på AlleOs > 
Inspirationskatalog > 
Dialog > 

Skal vi fylde de sociale medier med alles folkemøde? 

I forbindelse med ALLES FOLKEMØDE skal I huske at tage kontakt til lokalpressen og meddele, at I laver noget sjovt denne dag, de med garanti vil have interesse i. (Husk også at oprette event på AlleOs)  

Vi håber at se så mange billeder af jeres arrangementer under #AllesFolkemøde og #VenligRevolution. Brug gerne de to # på Facebook og Instagram. 

Vi vil løbende holde øje og bruge jeres billeder til grafikker osv. I kan også selv bruge billederne og dele dem i jeres kreds osv. 

TILbage til alles folkemøde >