Job – og opgavebørsen

Alternativet-28.jpg
 
Her på siden kan du holde dig opdateret på aktuelle lønnede stillinger, frivilligejobs og praktikantopslag i Alternativet, samt på andre måder at være med i vores arbejde som frivillig i forskellige nationale projekter. 
 
Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til Alternativet, så send en mail: [email protected]. Vi opbevarer uopfordrede ansøgninger i max. 6 måneder. Læs mere om vores privatlivspolitik her hvis du søger job hos Alternativet. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Kærlig hilsen

Alternativet 

 

Alternativet søger studentermedhjælper til KV/RV21 valgkampen

Har du en interesse i politiske kampagner? Kunne du tænke dig at arbejde i Danmarks grønneste parti op til et kommunal- og regionsrådsvalg? Så er det dig vi søger i Alternativet.

Læs mere

Alternativet SØGER PRAKTIKANT: VIL DU HAVE SKRIVEBORD PÅ CHRISTIANSBORG?

Kan du få politiske debatter til at give genlyd på Facebook, Instagram og Twitter? Er du politisk interesseret og god til at skrive? Og kan du lave korte videoer?

Hvis du kan svare ja på de tre spørgsmål, så står der et skrivebord klar til dig på Christiansborgs sjoveste presse -og kommunikationskontor, hvor der aldrig er langt fra idé til handling. 

Du får arbejdsplads på Christiansborg, får tæt kontakt til vores politikere, og du er med til at planlægge arbejdet med kommunikation og presse i en travl tid med valg til både kommuner og regioner. Vi kan godt love, at du får masser af jord under neglene, men vi lover til gengæld også, at vi nok skal tage os godt af dig og lære dig op. For du bliver en uundværlig del af vores lille team.  

Læs mere