Job – og opgavebørsen

Alternativet-28.jpg
 
Her på siden kan du holde dig opdateret på aktuelle lønnede stillinger, frivilligejobs og praktikantopslag i Alternativet, samt på andre måder at være med i vores arbejde som frivillig i forskellige nationale projekter. 
 
Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til Alternativet, så send en mail: [email protected]. Vi opbevarer uopfordrede ansøgninger i max. 6 måneder. Læs mere om vores privatlivspolitik her hvis du søger job hos Alternativet. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Kærlig hilsen

Alternativet 

LEDIGE STILLINGER

ALTERNATIVET SØGER POLITISK CHEFRÅDGIVER TIL CHRISTIANSBORG

Vi søger en ny politisk chefrådgiver, med stor faglig viden, analytiske kompetencer og politisk tæft til at løfte Alternativets politiske arbejde på Christiansborg. Vi forestiller os en chefrådgiver der ikke er bange for at få fingrene i (plante)farsen og tage fat. Du har et godt netværk, solide strategiske kompetencer der kan bruges på tværs af vores forskellige politiske områder og så har du lige dét der kan styrke og udvikle vores politiske profil. Derudover er den en fordel, hvis du har praktisk erfaring med demokratiudvikling og/eller inddragelse af frivillige.

Læs mere og ansøg her

ALTERNATIVET SØGER PRESSE- OG KOMMUNIKATIONSCHEF

Vil du hjælpe os med fortsat at sætte dagsordenen for grøn omstilling, social retfærdighed, nytænkende demokrati og kan du gøre det gennem knivskarp kommunikation, så er du måske vores nye presse- og kommunikationschef.

Læs mere og ansøg her

AKTUELLE FRIVILLIGJOBS

KAN DU ARRANGERE ALTERNATIVETS LANDSMØDE 2020?

Alternativets hovedbestyrelse søger frivillige medlemmer til et team, som skal stå for at arrangere Alternativets landsmøde i 2020. 

Vi har brug for erfarne (og kreative) projekt- og eventmagere, som har lyst og tid til at påtage sig opgaven, kan arbejde inden for rammerne, og samtidig kan skabe det ekstraordinære for Alternativets medlemmer.

Læs mere og ansøg her

Frivilligjob: Dialog-moderator

Vi søger medlemmer, der kunne tænke sig at hjælpe os med at fordre diskussionen på Dialog, samt forbedre systemet fremadrettet, så det bedre kan understøtte behovene i organsiationen.

Læs mere og ansøg her

FRIVILLIGJOB: CENTRALT SOME TEAM

Vi opretter et overordnet SoMe team, der sammen med den kommunikationsansvarlige udarbejder en SoMe strategi, nedsætter underteams for de forskellige sociale medier og sikrer både kvalitet og synergi i dette arbejde. 

Læs mere og ansøg her

FRIVILLIGJOB: SOME ASSISTANCE TIL JOSEPHINE FOCK

Vi søger medlemmer til et lille team, som skal arbejde helt tæt med vores politiske leder Josephine Fock om at lave indhold til hendes profiler på de sociale medier.

Læs mere og ansøg her

SPARRINGSGRUPPE FOR VALGOPLÆGSUDVALGET

Håber du også, at kommunal- og regionsrådsvalget i 2021 for alvor ender i et grønt  Danmark, og har du allerede nu lyst til at være med til at påvirke resultatet?

Læs mere og ansøg her