Job – og opgavebørsen

Alternativet-28.jpg
 
Her på siden kan du holde dig opdateret på aktuelle lønnede stillinger, frivilligejobs og praktikantopslag i Alternativet, samt på andre måder at være med i vores arbejde som frivillig i forskellige nationale projekter. 
 
Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til Alternativet, så send en mail: [email protected]. Vi opbevarer uopfordrede ansøgninger i max. 6 måneder. Læs mere om vores privatlivspolitik her hvis du søger job hos Alternativet. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Kærlig hilsen

Alternativet 

 

ALTERNATIVET SØGER POLITISK RÅDGIVER TIL CHRISTIANSBORG

Vi søger en ny politisk rådgiver, med kendskab til Alternativets politik, stor faglig viden, analytiske kompetencer og politisk tæft til at løfte Alternativets politiske arbejde på Christiansborg. Vi forestiller os en rådgiver der ikke er bange for at få fingrene i (plante)farsen og tage fat. Du har et godt netværk, solide strategiske kompetencer der kan bruges på tværs af vores forskellige politiske områder og så har du lige dét der kan styrke og udvikle vores politiske profil. Derudover er det en fordel, hvis du har praktisk erfaring med demokratiudvikling og/eller inddragelse af frivillige.

Læs mere 

ALTERNATIVET SØGER PERSONLIG ASSISTENT TIL POLITISK LEDER, FRANCISKA ROSENKILDE

Som Politisk Leder for Danmarks grønneste parti og kulturborgmester i Danmarks hovedstad, har Franciska travlt – meget travlt. Derfor søger vi en dygtig personlig assistent ca 30-35 timer om ugen til at understøtte Franciskas arbejde som politisk leder. Du vil blive ansat på Christiansborg.

Som personlig assistent skal du skabe og holde kontakten til de grønne organisationer og øvrige samarbejdspartnere, forberede møder, koordinere kalender, klargøre og følge op på politiske emner og sager, skrive debatindlæg og optimere SoMe og meget mere. Du skal samarbejde med Alternativets pressechef og øvrige ansatte på sekretariatet om at sikre, at Franciska får mest muligt ud af den arbejdstid, hun har til rådighed.

Som PA er det vigtigt, at du hurtigt tuner dig ind på den politiske leders virke og person for på den måde at kunne træde til, når der er brug for dig. Du skal dog også kunne træde tilbage og løse opgaver selvstændigt, når det er behovet.

Stillingen kan evt. deles af to kandidatstuderende, der kan supplere og dække ind for hinanden.

Læs mere

 

ALTERNATIVET PÅ CHRISTIANSBORG SØGER STUDENTERMEDHJÆLPER/POLITISK ASSISTENT

Brænder du for politik? Har du mod på at give dig i kast med komplekse politiske dokumenter? Er du optaget af grøn politik – og har du lyst til at blive del af en fantastisk arbejdsplads på Christiansborg? Så send os en ansøgning, der fortæller, hvorfor du skal være Alternativets næste politiske studentermedhjælper.

Læs mere

 

ALTERNATIVET SØGER PRAKTIKANT: VIL DU HAVE SKRIVEBORD PÅ CHRISTIANSBORG?

Kan du få politiske debatter til at give genlyd på Facebook, Instagram og Twitter? Er du politisk interesseret og god til at skrive? Og kan du lave korte videoer?

Hvis du kan svare ja på de tre spørgsmål, så står der et skrivebord klar til dig på Christiansborgs sjoveste presse -og kommunikationskontor, hvor der aldrig er langt fra idé til handling. 

Du får arbejdsplads på Christiansborg, får tæt kontakt til vores politikere, og du er med til at planlægge arbejdet med kommunikation og presse i en travl tid med valg til både kommuner og regioner. Vi kan godt love, at du får masser af jord under neglene, men vi lover til gengæld også, at vi nok skal tage os godt af dig og lære dig op. For du bliver en uundværlig del af vores lille team.  

Læs mere