Job – og opgavebørsen

Alternativet-28.jpg
 
Her på siden kan du holde dig opdateret på aktuelle lønnede stillinger og praktikantopslag i Alternativet, samt på andre måder at være med i vores arbejde som frivillig i forskellige nationale projekter. 
 
Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til Alternativet, så send en mail: [email protected]. Vi opbevarer uopfordrede ansøgninger i max. 6 måneder.  
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Kærlig hilsen

Alternativet 

 

AKTUELLE OPSLAG
 

ALTERNATIVET SØGER SEKRETARIATSLEDER

Alternativet har i sine seks første leveår sat solide og afgørende aftryk på den politiske dagsorden i Danmark, hvor vi blandt andet har været med til at sikre, at klimaet i dag er et uomgængeligt politisk emne. Vil du være med til at sikre, at vi også i de kommende år flytter dagsordener, sikrer Danmark en position som et grønt foregangsland og nytænker demokrati og borgerinddragelse, så er den nyoprettede stilling som sekretariatsleder noget for dig.

læs mere og ansøg her

 

Alternativet søger to nye praktikanter til Christiansborg

Vil du være med til at sætte demokratisk forandring og den grønne omstilling øverst på den politiske dagsorden? Så har du muligheden nu, da Alternativet søger to nye praktikanter til foråret 2020. 

Læs mere og ansøg her

 

Repræsentant fra Å til Ungdomsråd i ABF

Til medlemmer under 30 år.

læs mere og ansøg her

 

FACILITATORER SØGES

Vil du facilitere processer i Alternativet? Medlemmer til nationalt facilitatornetværk søges.

LÆS MERE OG ANSØG HER