Job – og opgavebørsen

Alternativet-28.jpg
 
Her på siden kan du holde dig opdateret på aktuelle lønnede stillinger, frivilligejobs og praktikantopslag i Alternativet, samt på andre måder at være med i vores arbejde som frivillig i forskellige nationale projekter. 
 
Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning til Alternativet, så send en mail: [email protected]. Vi opbevarer uopfordrede ansøgninger i max. 6 måneder. Læs mere om vores privatlivspolitik her hvis du søger job hos Alternativet. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Kærlig hilsen

Alternativet 

LEDIGE STILLINGER

ALTERNATIVET SØGER POLITISK CHEF TIL CHRISTIANSBORG

Alternativet søger politisk chef med stort overblik, fingeren på pulsen samt gode strategiske evner og sans for politisk håndværk. 

Læs mere og ansøg her

 

ALTERNATIVET SØGER EN SEKRETARIATSLEDER

Alternativet søger en sekretariatsleder med tiltrædelse snarest muligt. Vi har netop gennemført en samtænkning af to sekretariater, og vi har brug for dig til at sikre at implementeringen af den nye struktur, kommer helt i mål.

Læs mere og ansøg her

 

ALTERNATIVET SØGER PRESSE- OG KOMMUNIKATIONSCHEF

Hvis dit hjerte banker for grøn omstilling, social retfærdighed, nytænkende demokrati og knivskarp kommunikation, så er du måske vores nye presse- og kommunikationschef.

Læs mere og ansøg her

 

AKTUELLE FRIVILLIGJOBS

FRIVILLIGJOB: CENTRALT SOME TEAM

Vi opretter et overordnet SoMe team, der sammen med den kommunikationsansvarlige udarbejder en SoMe strategi, nedsætter underteams for de forskellige sociale medier og sikrer både kvalitet og synergi i dette arbejde. 

Læs mere og ansøg her

 

FRIVILLIGJOB: TEAM FOR SKRIFTLIG KOMMUNIKATION

Alternativet nedsætter et skriftligt kommunikationsteam, hvis opgave er at skrive forskellige typer af indlæg på baggrund af oplæg enten fra politikerne og/eller ansatte. 

Læs mere og ansøg her

 

FRIVILLIGJOB: SOME ASSISTANCE TIL JOSEPHINE FOCK

Vi søger medlemmer til et lille team, som skal arbejde helt tæt med vores politiske leder Josephine Fock om at lave indhold til hendes profiler på de sociale medier.

Læs mere og ansøg her

 

FRIVILLIGJOB: TEAM GRAFIK

Der er løbende brug for grafik til Alternativets kommunikation. Derfor søger vi medlemmer til en frivilliggruppe der kan være med til at løse disse opgaver.

Læs mere og ansøg her

 

Frivilligjob: Dialog-moderator

Vi søger medlemmer, der kunne tænke sig at hjælpe os med at fordre diskussionen på Dialog, samt forbedre systemet fremadrettet, så det bedre kan understøtte behovene i organsiationen.

Læs mere og ansøg her

 

SPARRINGSGRUPPE FOR VALGOPLÆGSUDVALGET

Håber du også, at kommunal- og regionsrådsvalget i 2021 for alvor ender i et grønt  Danmark, og har du allerede nu lyst til at være med til at påvirke resultatet?

Læs mere og ansøg her