eumedarbejder_topslider.png

Alternativet søger Europamedarbejder

12. april 2018

Vil du være med til at få flest mulige danskere til at engagere sig i debatten om Europa og demokratiet i det hele taget? Kan du planlægge og afholde arrangementer over hele landet, der løfter, begejstrer og formidler viden omkring Europa og demokrati? Hvis ja, så vil vi så gerne høre fra dig, for vi søger nemlig en ny kollega til en nyoprettet stilling som Europamedarbejder i Alternativet. 

Vi har modtaget en bevilling fra Europanævnet til at fremme debat og oplysning i Danmark om det europæiske fællesskab (EU), herunder udvikling af deltagelsesdemokrati, og du vil, som vores nye Europamedarbejder, stå i spidsen for at løfte dette arbejde. Du vil også skulle stå for at planlægge og afholde en række spændende arrangementer over hele landet, ligesom du vil komme til at stå for at udvikle og implementere initiativer, der har til formål at fremme og kvalificere debatten og kendskabet til EU og det europæiske fællesskab. Derfor vil der også forekomme en del rejseaktivitet rundt om i landet. 

Men din faste arbejdsplads bliver Alternativets Landssekretariat, hvor vi er cirka 10 medarbejdere, der beskæftiger sig med politik- og politikudvikling, kampagne, intern og ekstern kommunikation, organisationsudvikling, uddannelse, store events m.m. 

 

Se jobopslaget her