Update 
Tak for et fantastisk Folkemøde på Bornholm i de smukke rammer, Allinge giver hvert år. Tak til alle medlemmer, frivillige og medarbejdere, der skabte et Folkemøde, alle husker.
God sommer! 


Igen i år er Alternativet stærkt repræsenteret på Folkemødet på Bornholm. Faktisk er vi den deltager med flest events – en titel, der viser, hvor højt vi værdsætter alle platforme, hvor vi kan tale, diskutere og debattere politik, bevægelse og demokrati. 

Hvor kan du finde os? 

Vi garanterer jer fire dage med politik og seriøs sjov. I år kan du ikke bare møde Alternativet i Å-teltet på G21, men også på den skønne båd, Elsa Margrethe på H10. 

Begge venues danner rammen om gode debatter, samtaler, yoga, Mød Alternativet, men i år også en eksperimentalzone, hvor vi vil udfordre den måde, som vi tænker, taler og oplever politik på.

Læs meget mere om Eksperimentalzonen. 

 

folkemoedekort_nytfraaa_thumb.png

Programmet 

Vi har sørget for en lang række events, hvor vi både skal tale om vores politik, lytte til andres ideer og tanker, men også opleve politik på en anden måde. 
Du kan opleve debatter om vores skolepolitik, Inger Støjberg, der taler om integrationspolitik med Josephine Fock, møde Altivisten, komme med på det Gyngende Gadehjørne med Uffe Elbæk, tale om 0-fejlskultueren med René Gade og meget, meget mere. 
Du finder hele programmet her, og kan også finde frem til vores events under det officielle Folkemødeprogram. 
 

Kan jeg følge med, selvom jeg ikke er på Bornholm? 

Ja, selvfølgelig kan du det. Igen i år har vi et team klar, som vil sende udvalgte events og debatter live på Facebook. I kan se programmet herunder – og husk: søndag sidder Uffe Elbæk klar til at svare på de spørgsmål, der kommer fra dig, som ikke er med på Bornholm. 

TORSDAG
12.30 - 13.30: Stemningsrapport + Uffes åbningstale

18.30 - 19.00: UkuleleHanne spiller så båden gynger. Møgbeskidt dansk hip hop fortolket med skønsang og ukulele

FREDAG
11:45-12:45
“Hvad er konstruktiv journalistik?” Altivisten sender live med Karen Lumholt og Verdens Bedste Nyheder. Følg med her: http://bit.ly/2rhHkCs

16.30 - 17.30: Fra holdning til handling– Et aktivistisk talkshow om Ligestilling med Khaterah Parwani, Rasmus Brygger, Nicolai B Zoffmann og Elisabeth Møller Jensen. Facilitator: Bjarke Charlie Serritslev

LØRDAG
11.00 - 11.30: En dialog om (vellykket) integration med Inger Støjberg (V) og Josephine Fock

11:45 -12:45 “Da Danmark blev blæredygtig og Gulddreng blev til Grøndreng" - Altivisten sender live. Følg med her: http://bit.ly/2rhHkCs

15.30 - 16.00: Søren Espersen og Uffe Elbæk mødes i en quiz hos Dansk Folkeparti. Ved Søren Espersen mere om Alternativet end Uffe Elbæk - Og ved Uffe mere om DF end Søren?

16.30 - 17.30: Hop ombord til en uformel samtale: ”Det gyngende gadehjørne - den grønne omstilling går for langsomt”- med Uffe Elbæk og Selina Juul (Stop Spild Af Mad)

SØNDAG
11.30 - 12.00: Uffe runder Folkemødet af med spørgsmål fra jer - Spørg ham om hvad som helst.