demokratiudvikler_nytfraaaogtopslider.png

Demokratiudvikler for Alternativet

fre./dec./2017

Alternativets landssekretariat arbejder og morer sig med meget: politik- og politikudvikling, kampagne, intern og ekstern kommunikation, organisationsudvikling, uddannelse, store events m.m. Vi er lidt mere end 10 mennesker i dag, og vi leder efter en ny kollega. 

Som du måske ved, har vi i Alternativet et ideal og et ønske om, at demokratiet og de politiske beslutningsprocesser bliver mere involverende. Det gælder hos os selv – i vores egen politikudvikling – og det gælder hele det danske og internationale demokrati. Derfor har vi også lige været til valg for et demokratisk håb.

Vi opretter i det nye år en stilling som demokratiudvikler. Stillingen oprettes i afslutningen af en igangværende eftertænksomhedsproces, hvor vi ser nærmere på, hvad der skal til for at lykkes med vores mål om at etablere et involverende demokrati. Du kommer ind på et tidspunkt, hvor de endelige konklusioner skal formes – og det giver en stor mulighed for, at du kan forme en stor del af indholdet i din egen stilling.

Læs mere om stillingen her. 

eller se andre stillingsopslag her.