Ny politisk chef i Alternativet per 1. marts 2023

08. februar 2023

mieke_nyhed.png

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Mieke Bak starter som ny politisk chef i Alternativets sekretariat på Christiansborg. Mieke kommer fra en stilling som souschef i Kontor for Data og Klimaadfærd i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets Departement. Mieke har arbejdet med klima- og energipolitik i mere end femten år. Hun er oprindeligt uddannet som energiplanlægger fra RUC og har også en diplomuddannelse i strategisk kommunikation.

”Den grønne omstilling er den vigtigste opgave i vores samtid. Derfor ser jeg meget frem til at blive en del af Alternativets dygtige og engagerede hold og bidrage til at føre den bæredygtige vision ud i livet”, siger Mieke Bak.

Mieke er 38 år, bor i Kokkedal med sin familie og to kaniner, og så nyder hun b.la. at se på fugle, lave krydsogtværser og løbe ture i sin fritid.

Vi glæder os til, at Mieke bliver en del af vores sekretariat på Christiansborg, hvor hendes rådgivnings-kompetencer inden for klima og energi og generelle ledererfaring helt sikkert vil blive et kæmpe aktiv for Alternativets parlamentariske arbejde fremadrettet – ja vi glæder os bare vildt meget til samarbejdet.

Mark Desholm, sekretariatschef for Alternativet.