Ny presse- og kommunikationschef i Alternativet per 1. februar 2023

06. januar 2023

Mikkel_lauritzen_id_square.jpgDet er med stor glæde, at vi kan meddele, at Mikkel Laurizten starter som ny presse- og kommunikationschef i Alternativets sekretariat på Christiansborg. Mikkel kommer fra en stilling som presse- og kommunikationsansvarlig hos Copenhagen Capacity, og før det har han høstet stor Christiansborg-erfaring fra syv års ansættelse hos Enhedslisten. Mikkel er uddannet som CAND.MERC.(KOM.) inden for erhvervsøkonomi og kommunikationsledelse, men medbringer helt sikkert også stor kreativ kapacitet – uden for arbejdssfæren er Mikkel nemlig både udøvende musiker, har vundet rapmesterskabet MC’s Fight Night og har udgivet en roman.

”Jeg glæder mig til at starte som presse- og kommunikationschef hos Alternativet, hvor jeg skal stå i spidsen for at bygge partiets pressekontor op efter deres fremgang ved valget”, siger Mikkel Lauritzen.

Vi glæder os til at få Mikkel med på Å-holdet, hvor I så også vil blive eksponeret for hans skarpe og kreative pen – vi glæder os til samarbejdet.

Mark Desholm, sekretariatschef for Alternativet