allesfolkemoede_hi5_nytfraaa.png

High Five Dagen

08. maj 2017

31. maj fylder vi de danske gader og stræder med smil, morgenglæde og high fives!

Demokrati er ikke noget der kommer af sig selv. Det er noget vi skaber sammen; et fælles projekt, hvor alle er med.

H/5 Dagen handler om at minde hinanden om, at vi alle grundlæggende er på samme hold. Uanset hvad vi ellers kan være uenige om.
H/5 dagen er Alternativets måde at sprede smil i den hektiske morgentrafik og huske hinanden på, at alle er uundværlige i det store fællesskab.

HI5 Dagen sparker Alles Folkemøde i gang med et brag d. 31. maj 2017.
Kandidater og frivillige fra Alternativet i hele Danmark vil møde danskerne i morgentrafikken og ønske dem en fortryllende dag med en syngende high five – og evt. en kop morgenkaffe.

Skal vi fylde de sociale medier med HI5's? 

På den første dag af Alles Folkemøde opfordrer vi jere allesammen til at lave et lokalt Hi5-event. I den forbindelse skal I huske at tage kontakt til lokalpressen og meddele, at I laver noget sjovt denne dag, de med garanti vil have interesse i. (Husk også at oprette event på AlleOs)  

Vi håber at se så mange billeder af jeres arrangementer under #Hi5, #AllesFolkemøde og #VenligRevolution. Brug gerne de tre # på Facebook og Instagram. 

Vi vil løbende holde øje og bruge jeres billeder til grafikker osv. I kan også selv bruge billederne og dele dem i jeres kreds osv.

Go give them HI5's <3