Alternativet arbejder for en Ny Politisk Kultur, hvor demokratisk og politisk samtale sker mellem borgerne. Det skal ske gennem samtaler der bevæger og skaber bevægelse. Det kan være samtaler der bevæger dig, samtaler der bevæger dem du taler med eller samtaler der bevæger samfundet.

“Alternativet inviterer til at starte en ny politisk, demokratisk samtale. Samtaler, der har både dybde og perspektiv, og hvor vi har modet og nysgerrigheden til at forestille os et samfund, der er markant bedre end den udgave, vi kender i dag.” 
– Uffe Elbæk

Hvis vi deler, det vi gør, skaber vi en masse ringe i vandet. Derfor kan du herunder registrere dine samtaler, og dermed være med inspirere til flere samtaler, der bevæger rundt om i landet. På den måde kan du se, hvad der optager dine medborgere og måske inspirerer det til en ny samtale, der bevæger os, dig og vores samfund i en ny retning. 

Skal Uffe besøge dig?
Alle de registrerede samtaler er med i puljen, hvor der trækkes lod om et besøg af Uffe Elbæk, der vil være nysgerrig på, hvad der optager dig, og hvor I kan bevæge jer hen sammen.

Indsend Samtale

Tak, fordi du vil deltage i den bevægende samtale.

Udfyld venligst nedenstående oplysninger. Indholdet af din samtale vil kun kunne ses af administrator.


Det er frivilligt om du registrerer dit rigtige eller fulde navn.

Du vil modtage en bekræftelsesmail for at samtalen bliver registreret.

Vi opbevarer din samtale til intern statistik og medlemsundersøgelser. Din samtale vil i den forbindelse altid være anonymiseret.

Tak for din samtale! Husk at tjekke din email for at bekræfte samtalen.


Tak for din samtale! Den er nu bekræftet.


Temaerne tager udgangspunkt i Alternativets tre bundlinjer. Hvad der bevæger dig ved du bedst selv, og demokratiske samtaler kan se ud på uendeligt mange måder. Herunder er forslag til samtaleemner og inspiration til måder at arrangere og strukturere samtaler: 

Emner:

Emner: En bæredygtig hverdag, plastik, vand, byudvikling, natur, alternativ madkultur, landbrug, forbrug, økologi, affald, biodiversitet.

Bliv inspireret i vores politiske udspil på det grønne område:

Emner: Integration/sameksistens, familieliv, arbejdsliv, mønsterbrydning, alder, EU, verden, køn, uddannelse, religion, helbred.

Bliv inspireret i vores politiske udspil på det sociale område:

Emner: (U)lighed, beskæftigelse, fattigdom, kontanthjælp uden modkrav, borgerbudgetter, velfærdssamfundet, vækst, økonomisk bæredygtighed.

Bliv inspireret i vores politiske udspil på det økonomiske område:

Emner: Politik, aktivisme, handling, politikere, medlemmer, bevægelse, valg, succes, værdier, håb, de tre bundlinjer.

Bliv inspireret fra vores partiprogram og meget mere:

Samtaleformer: