Frame 4.png

Alternativet vælger nye forpersoner

22. oktober 2020

Alternativet har valgt ny forperson og næstforperson. Bente Holm Villadsen bliver forperson, og posten som næstforperson er tilfaldet Kasper Smed Hansen.

Alternativet har I weekenden valgt nye forpersoner til partiets hovedbestyrelse. Valget er faldet på 58-årige Bente Holm Villadsen fra Nordjylland som forperson og 26-årige Kasper Smed Hansen fra Esbjerg som næstforperson.

Politisk leder i Alternativet, Josephine Fock, er glad for udnævnelsen af de to nye forpersoner.

Bente og Kasper er kort sagt en drømmeduo på de her poster. Bente Holm Villadsen har været aktiv i partiet siden 2015, og hun har med stort talent udfyldt rollen som forperson i storkredsbestyrelsen i Nordjylland. Kasper Smed Hansen er en stor politisk begavelse, der allerede hjælper os med politikudviklingen på Christiansborg, ligesom han har været forperson for Alternativet i Aarhus. Vi har altså to stærke politiske og organisatoriske profiler helt i front, siger Josephine Fock.

De to nye forpersoner er allerede startet i Hovedbestyrelsen. Hvordan resten af opgaverne fordeler sig i hovedbetyrelsen afgøres til november. Allerede nu er Erik Stent Pedersen dog valgt som kasserer i hovedbestyrelsen.

Bente Holm Villadsen er uddannet pædagog og kunstterapeut og har arbejdet som daginstitutionsleder i Aalborg Kommune. Derudover har hun arbejdet med terapi og selvudvikling for børn og voksne.

Kasper Smed Hansen studerer Katastrofe- og risikomanagement på Københavns Professionshøjskole. Han har i Alternativet tidligere arbejdet med folketingsvalget i 2019 samt Europaparlamentsvalget.

Yderligere oplysninger:

Bente Holm Villadsen, forperson for Alternativets hovedbestyrelse, Telefon: 60 86 13 33

Og

Kasper Smed Hansen, næstforperson for Alternativets hovedbestyrelse, telefon 60 67 65 78