thealternativeuk_topslider.png

The Alternative UK

01. marts 2017

Alternativets ambition om at være en international bevægelse får ny kraft i dag, hvor The Alternative UK bliver stiftet i London.

Med lidt over tre år på bagen er Alternativet godt på vej til at blive den internationale bevægelse, som ambitionen hele tiden har været. I dag ser en ny Alternativet-platform således lyset i Storbritannien, hvor The Alternative UK bliver lanceret.

Det sker ved en event i London, hvor initiativtagerne – musiker, journalist og forfatter Pat Kane og direktør for Soft Power Network Indra Adnan – vil være blandt talerne. Det samme vil Alternativets politiske leder Uffe Elbæk og politiske ordfører Rasmus Nordqvist.

The Alternative UK er en platform baseret på Alternativets seks værdier – ydmyghed, gennemsigtighed, generøsitet, humor, empati og mod – og arbejder på samme måde for en venlig revolution. Målet med The Alternative UK er dertil at nytænke den politiske arena, så den matcher det 21. århundrede.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at Alternativet og vores idéer og tilgang til politik og langt mere direkte borgerinddragelse giver genlyd ude i verden. Så jeg glæder mig til at følge projektet, og jeg håber, de får succes med at nå deres mål, siger Uffe Elbæk, politisk leder for Alternativet.

Alternativet er også stiftet som parti i Norge og har søsterpartiet Naya Shakti i Nepal, ligesom lignende initiativer er på vej andre steder i verden.

Dagens lancering finder sted kl 19-21 lokal tid på Impact Hub King’s Cross, 34b York Way, London, og har deltagelse af en stribe markante personligheder inden for politik, medier, kunst og kultur.

Se mere her: https://www.thealternative.org.uk/