Job – og opgavebørsen

opgaveboers_billede.png
 
Alternativet er i høj grad basseret på frivilligt arbejde. Har du også lyst til at være en del af et fantastisk netværk af frivillige, så er du meget velkommen til at skrive til os på alternativet@alternativet.dk
 
Det er også her, du finder job – og praktikantopslag. Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Kærlig hilsen

Alternativet 

Alternativet København – KOmmunalvalget 2017:

Landsekretariatet søger:

Alternativet søger studentermedhjælper

Har du lyst til at arbejde for en seriøs bæredygtig omstilling i Alternativets Landssekretariat?

Arbejdsopgaver

Du kommer til at sidde helt centralt i Alternativet og til dagligt arbejde tæt sammen med dine kollegaer, tillidsvalgte og andre frivillige. Du får tre store opgaver:

Du kommer til at være med til at udvikle og udføre  kampagner blandt andet til kommende valg.

Du kommer til at samarbejde med storkredse om opstilling og træning af kandidater samt administrativ understøttelse af vores kandidater til kommende valg.

Du kommer til at støtte Politisk ledelse, som er det organ, der sætter den strategiske retning for Alternativet. Du vil bl.a. skulle forberede og koordinere møder, udforme dagsordener, samle og udarbejde bilag og tage referat ved møder.

Du vil samtidig skulle give medlemsservice og deltage i landsmøder og andre events. Din nærmeste kollega vil være vores kampagnechef, men du vil opleve, at du er kollega med alle i landssekretariatet.

Vi forventer, at du…

Hvis du har de fleste af nedenstående kompetencer, så synes vi i allerhøjeste grad, at du skal søge jobbet.

• Er detaljeorienteret og samtidigt kan bevare det store overblik.

• Har styr på din skriftlighed.

• Har flair for politik og organisationsarbejde.

• Har modet til at tage ansvar og ydmygheden til også at stå ved fejl.

• Har tålmodighed og ro til at kunne agere i et felt med mange forskellige interesser og synspunkter.

• Tør kaste dig ud i opgaver, du ikke kender svaret på.

• Er en imødekommende sjæl.

• Er dygtig til at se essensen af komplekse diskussioner og videreformidle den til andre.

• Er en kreativ type, der får mange skæve ideer

• Trives i et til tider travlt og hektisk (men sjovt) miljø, der er præget af ildsjæle.

Vi kræver ikke, at du er medlem af Alternativet, men vi forventer, at du er begejstret for vores værdier og manifest og er nysgerrig på den bæredygtige omstilling.

Det kan vi tilbyde

Du vil blive en del af en dynamisk og lærerig arbejdsplads, hvor det at udfordre det etablerede er dagligdag, og hvor alle er indstillet på at lære gennem handling. Du kommer til at være en del af Alternativets maskinrum og får indblik i alle dele af organisationen. Stillingen er 15 timer om ugen, men nogle uger vil være mere travle end andre. Da du arbejder tæt sammen med frivillige, vil nogle af timerne også ligge om aftenen eller i weekenderne. Når du ikke deltager i møder, tilrettelægger du stort set selv dine arbejdsdage. Du skal gerne kunne bestride stillingen i min. 1 år og gerne længere.

Du kan starte i jobbet fra den 1. januar i Alternativets lokaler i centrum af København.

Ansøgning og kontakt

Din motiverede ansøgning (max. 1 side) skal bl.a. indeholde den seneste succeshistorie fra dit liv. Send ansøgningen samt dit CV til job@alternativet.dk mærket ”Studentermedhjælper” i emnefeltet senest d. 3. december. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte kampagnechef Esben Sloth på 71797588 eller esben.sloth@alternativet.dk. Vi holder samtaler d. 11. december. Efter samtalen vil der være en mindre opgave, som du ikke skal forholde dig til på forhånd.

---------------

Praktikant​ ​-​ ​Evaluering​ ​af​ ​kommunalvalg

Brænder du for kampagne, politik, statistik og evaluering? Den 21. november er der valg til byråd og regionsråd, og Alternativet stiller for første gang op. For et nyt parti i Danmark er tale om en historisk høj deltagelse. Vi stiller op med 357 kandidater i 83 kommuner og fem regioner. Hvordan det kommer til at gå, vil tiden vise, men hvorfor det går, som det går, skal du være med til at finde ud af.

Find plaktikopslaget her >

---------------

Praktikant til eventkoordinatation

Landsmøde​ ​og​ ​Folkemødet​ ​på​ ​Bornholm​ ​er​ ​to​ ​vigtige​ ​begivenheder​ ​for​ ​Alternativet. Her​ ​har​ ​vi​ ​chancen​ ​for​ ​at​ ​sætte​ ​dagsordenen.​ ​Men​ ​store​ ​drømme​ ​og​ ​visioner​​ ​kræver seriøs​ ​planlægning.

​Som Eventkoordinator​ ​bidrager​ ​du​ ​til​ ​at​ ​arrangementerne​ ​bliver​ ​fantastiske​ ​og understøtter​ ​medlemmernes​ ​oplevelse,​ ​så​ ​vi​ ​går​ ​derfra,​ ​inspirerede,​ ​styrket​ ​og​ ​fuld​ ​af ny​ ​energi.

Send os en ansøgning og bliv en del af Landssekretariatet i København. Vi bor lige ved Nørreport station. 

Find praktikopslaget her >