Kan du arrangere Alternativets landsmøde 2020?

Alternativets hovedbestyrelse søger frivillige medlemmer til et team, som skal stå for at arrangere Alternativets landsmøde i 2020. 

Vi har brug for erfarne (og kreative) projekt- og eventmagere, som har lyst og tid til at påtage sig opgaven, kan arbejde inden for rammerne, og samtidig kan skabe det ekstraordinære for Alternativets medlemmer.

Planlægningen og afviklingen sker i samarbejde med hovedbestyrelsen, andre relevante tillidsvalgte, ansatte i sekretariatet, og andre relevante teams. Det er en opgave, der giver erfaring med at planlægge et stort arrangement og koordinere på tværs af organisationen. Det er for dig, som kan holde overblikket, og har tiden og lysten til at skabe et brag af et landsmøde for Alternativets medlemmer.

Praktisk

Der vil blive fastlagt økonomiske rammer for opgaven, ligesom der vil være en række formalia, i henhold til vedtægter og tidligere beslutninger mm., som skal sikres og overholdes.

Teamet er landsdækkende – du kan være med uanset, hvor du befinder dig i landet. Kontakt og samarbejdet foregår online og pr. telefon.

Teamet består frivillige samt medlemmer fra Hovedbestyrelsen og Politisk Forum samt en kontaktperson fra sekretariatet. Vi forventer, der skal etableres underteams, som løser delopgaver. Underteams etableres af Landsmødeteamet i samarbejde med det centrale HR-team.

Vi forventer, du er medlem af Alternativet og kan navigere efter Alternativets værdier og dogmer.  Du har erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af større arrangementer, og har stor forståelse for at vedtægter og formalia skal spille sammen med praktisk afvikling.

Teamets levetid går til to måneder efter landsmødet, da landsmødet skal evalueres – både i teamet og med de forskellige underteams m.fl.

Det er en meget stor opgave. Selvom tidsforbruget vil variere over tid, må du påregne at bruge meget tid på opgaven – særligt i tiden op til, og under landsmødet.

Kan og vil du?

Vil du vide mere om tankerne om teamets opgaver og landsmødet, kan du kontakte Bine Siefert på [email protected] eller tlf. 61623069.

Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet, skal du sende din interessetilkendegivelse, sammen med dit CV, til [email protected] Mærk e-mailen ’Landsmødeplanlægger.

Det frivillige HR-team, Hovedbestyrelsen og Alternativets sekretariat udvælger medlemmerne til teamet.