Kan du gøre Dialog til en bedre platform?

Vi opretter et team af frivillige, der sammen med den sekretariatsansvarlige skal udarbejde en strategi for Dialog, og i dagligdagen være med til at sikre, at diskussionen og aktiviteten derinde får større gennemslagskraft og effekt.

Det er frivilligindsats, hvor I skal være 3-5, som udfører opgaven sammen med den sekretariatsansvarlige. Som team skal I bl.a.:

  • forbedre Dialog som Alternativets digitale platform for intern kommunikation og politisk diskussion
  • sørge for at diskussionen på Dialog overholder debatdogmerne
  • udvikle standarder for hvordan Dialog kan bruges
  • være moderatorer på Dialog

Kan du, og vil du?

Hvis du er interesseret, kan du kontakte Noah Sturis på [email protected] eller 6162 5410 (hverdage kl. 9-17) for at høre mere.

Hvis du vil være en del af teamet, skal du sende din interessetilkendegivelse og dit CV til [email protected] og mærk e-mailen ’Dialog-moderator’.

Det frivillige HR-team og Alternativets sekretariat udvælger medlemmer til teamet med fokus på deltagerkompetencer.

PRAKTISK

Vi forventer, at du er medlem af Alternativet, har lyst til at fremme god dialog på nettet, og kan arbejde digitalt med udvikling af et komplekst digitalt system som Dialog. Da teamet kommer til at stå for Dialog-moderation, lægges der også vægt på, at medlemmerne af dette team har en computer og gerne en smartphone, så man kan klare opgaver på farten og fleksibelt.

Teamet konstituerer sig selv, med tovholdere og kontaktpersoner.

Teamet er landsdækkende – du kan være med uanset, hvor du befinder dig i landet. Kontakt og samarbejdet foregår online og pr. telefon.

I første omgang nedsætter vi teamet frem til 1. oktober 2020, men der vil eventuelt være mulighed for at perioden forlænges.

Opgavens omfang: Relativt få timer om ugen, men meget fleksibelt og med stor indflydelse på, hvor meget man vil bidrage.