folkemoede2018_nbbillede.png

VIL DU MED I DET GRØNNE?

OBS: Vi har modtaget rigtig mange ansøgninger allerede og lukker derfor for tilmeldingerne til Grøn Agent og Eventplanner, men der er stadig mulighed for at melde sig til som Grøn Kerne, Hjælpende hænder eller Crowdsourcer. 

Kom med Alternativet til Folkemødet på Bornholm fra tors. 14/6 - søn. 17/6 2018. På

(se inspiration fra sidste år her),

Alt efter lyst, tid, energi og pengepung er der flere muligheder for deltagelse, og de er som følger...

 

Den grønne kerne

Den grønne kerne er limen, der får fire dage på Bornholm til at hænge sammen. I regerer over jeres eget område bag vores scene på Folkemødet. I sørger for kaffe, for overgange mellem events, for oprydning og for at åbne og lukke vores venue. I er værter, hyggespredere, lyd- og lyseksperter, skraldesorterings-pioneerer og køkkenbier. Er du hands-on typen, der ikke er bange for at tage fat, nyder du at være med til at få tingene til at spille og være en del af et team, så er den grønne kerne et godt match. Den grønne kerne får transport t/f Bornholm, overnatning (i telt) + frokost (rugbrød + vegetarisk/ikke vegetarisk pålæg) betalt. Når vi nærmer os laver vi i fællesskab en vagtplan som fordeles på Den grønne kerne og Hjælpende hænder. Vi sigter efter at lægge vagterne, så du også har tid til at opleve resten af Folkemødet (Alt behøver ikke være grønt hele tiden :-). Der er 10 pladser i den Grønne kerne, og det er først til mølle. 

Nysgerrig? Udfyld formularen i bunden og hør mere.

Hjælpende hænder

At være Hjælpende hånd er for dig, der skal på Folkemødet, men ikke har mulighed for at være frivillig så lang tid af gangen. Måske du allerede kender Alternativet, og bare gerne vil give en hånd med hist og her? Måske du er interesseret i at møde nye og flere alternativister fra hele landet? Måske du ikke kender os, men er nysgerrig på, hvad Å egentlig er for en størrelse. De Hjælpende hænder bliver en del af den Grønne kerne, når man er på vagt, hvor du kommer ind i Folkemødets maskinrum og hjælper til at få det hele til at glide. En vagt spænder typisk fra 3-6 timer alt efter hvilken dag og tidspunkt, der er tale om. 

Nysgerrig? Udfyld formularen nedenfor og hør mere.

 

Crowdsourcer

Kender du nogen, der kender nogen, eller har du et sommerhus på Bornholm, vi kan låne? Kører du over i bil og kan have flere med? Arbejder du med fairtrade-kaffe og vil gerne donere? Ejer du en Drone, en supergod mikrofon eller andre tekniske gadgets, vi må bruge under Folkemødet? Osv. osv. Du behøver ikke skulle med til Bornholm i år, men Genbrug er guld og Flere kan mere. 

 

Grøn agent - inkubator (lukket for tilmeldinger)

Et af Alternativets fokuspunkter på Bornholm i 2018 bliver er demokratisk håb og lokal forankring. En agent tager ud og investerer tid i at lære nyt og undersøge nye veje. Tager det med hjem til lokalmiljøet og bringer det i spil. En inkubator har til formål at støtte, vejlede og udvikle nyopstartede initiativer, så de bliver levedygtige. Der er 10 pladser på højkant og vi sigter efter en bred geografisk repræsentation i udvælgelsen grønne agenter. 

Har du lyst og mod på at...:

  • Blive klogere på, hvad det vil sige at starte lokale projekter op, mobilisere folk omkring dig til at deltage og praktisere flere ved mere.
  • Planlægge et event fra start til slut, som skal løbe af stablen på Alternativets scene på Folkemødet 2018
  • At mødes med andre Grønne agenter til Landsmødet i maj
  • At oprette en Zoom konto, så vi kan holde digitale møder i løbet af foråret 2018 (forvent 1-2 møder)
  • Deltage i en mini-workshop om Eksperimentalzoner og Ny Politisk Kultur under Folkemødet
  • Måske (hvis tiden er til det) teste dine evner som inkubator til Alles Folkemøde.  

Du får:

  • Løbende sparring og inspiration til hele processen omkring dit event
  • Transport t/f Bornholm, overnatning og frokost (alle dage) betalt

Nysgerrig? Udfyld formularen i bunden og hør mere.

Eventplanner (lukket for tilmeldinger)

Har du allerede nu en idé til et event, du bare må lave på Folkemødet? Er du rimelig selvkørende og har erfaring med eventplanlægning, så kan du allerede nu sende dit forslag ind til os. Sidste år havde vi 43 events på programmet. Det var mega fedt, men der var også meget forvirring og (alt) meget arbejde for de involverede. Det var stressende og sådan skal det ikke være. Så i år er vores mantra: hellere lidt, men godt. Der vil derfor være et begrænset antal tidspunkter reserveret til events i programmet. Resten af tiden skal vi bruge på at fordøje, lære hinanden at kende og udforske alt det, som Folkemødet ellers byder på. 

Nysgerrig? Udfyld formularen i bunden og hør mere.

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Captcha kode