allesfolkemoede_nytfraaa_thumb.png

 

Fra onsdag d. 31. maj til og med mandag d. 5 juni fejrer vi demokratiet med Alles Folkemøde. I perioden 31. maj til 4. juni er der demokratiske aktiviteter over hele landet arrangeret af jer, og den 5. juni fejrer vi Grundlovsdag - ligeledes arrangeret af jer - med en ordentlig fest.

Idéen bag Alles Folkemøde er at skabe en uge sprængfyldt med demokratiske samtaler, aktivisme og møder rundt i Danmarks mange lokalsamfund. En uge, hvor entrepernørskab, networking og demokrati møder hinanden i kærlig forening i jeres lokalområde(r). Alles Folkemøde er kort sagt en lokalfunderet, demokratisk folkefest, hvor vi i fællesskab over hele Danmark hylder det lokale engagement og demokrati med aktiviteter, der skaber fællesskab og håb for et mere meningsfuldt samfund.

De lokale aktiviteter, I skal arrangere, kan være af forskellig karakter. Det kan være alt fra demokratiske samtaler over en kop kaffe hjemme i stuen, til store debatter i den lokale park. Det kan være fællesspisning eller dør-til-dør i et boligområde, hvor I gerne vil i tale med beboerne. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Det vil derfor også være muligt at udveksle, bytte og dele idéer med alternativister fra hele landet på Dialog , kigge i inspirationskataloget eller ved at deltage i idémødet d. 26. april kl. 19-21 på Skype.

Du tilmelder dig til idémødet på Skype ved at sende en e-mail til Nikolaj Andersen

Derudover vil vi opfordre jer til at melde jer inde i gruppen 'Alles Folkemøde - for ALLE dem, der er engagerede i Alles Folkemøde’ på AlleOs, så I hele tiden kan holde jer opdaterede på nyheder om Alles Folkemøde.

Vil du lave et arrangement? 
Kontakt en lokal kandidat eller din lokale bestyrelse for at høre, om du kan hjælpe med noget. Du kan også vælge at arrangere dit eget event, for som I ved; Flere kan mere. Vi glæder os til at se, hvad I finder på af gode, skøre, kloge, seje, fjollede idéer til at gøre Alles Folkemøde til en alletiders fejring af demokratiet.

Kontakt til projektgruppen på Landssekretariatet
Hvis du har spørgsmål af enhver art, noget du er i tvivl om eller søger du bare hjælp, så finder du kontaktinformation her. 

Kærlig hilsen

Projektgruppen på Landssekretariatet