Vil du stille op til Hovedbestyrelsen?

Hvert år til landsmødet vælges medlemmer til hovedbestyrelsen. Hvis DU har lyst til at stille op, eller hvis du kender nogen, som kunne være oplagte til at arbejde i bestyrelsen, så tag kontakt til os allerede i dag. Vi fortæller meget gerne om arbejdet, og vil rigtigt gerne klæde kommende bestyrelsesmedlemmer på, så I føler jer klar til at stille op.

Ifølge vores nuværende vedtægter, skal der vælges i alt 13 personer til hovedbestyrelsen: En forperson (ved direkte valg), otte øvrige medlemmer og fire suppleanter. Ved første bestyrelsesmøde efter landsmødet konstituerer bestyrelsen sig med to næstforpersoner og en kasserer.

Man kan IKKE være medlem af hovedbestyrelsen og samtidig kandidat til byråd, regioner, Folketinget eller Europaparlamentet. Man må GERNE være valgt til andre bestyrelser storkredse og lokalforeninger.

Kontakt os endelig med spørgsmål, eller hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad hovedbestyrelsesarbejdet indebærer. Du finder vores kontaktinformation i menuen til venstre

Kærlig hilsen,

Alternativets Hovedbestyrelse