sommerhoejskole_nytfraaa.png

DEN ALTERNATIVE SOMMERHØJSKOLE

6. juli til 11. juli 2020 - Uge 28

Kære alle tilmeldte og interesserede i DAS 20. - opdatering

Af gode grunde har vi ikke kunnet planlægge årets sommerhøjskole, da vi ikke har kendt betingelserne.

Nu tegner der sig et billede, så vi kan drage nogle konklusioner – bl.a. at vi ikke kan gennemføre i Egå med så mange mennesker – den del er altså aflyst, og alle får selvfølgelig penge tilbage, eller får førsteret til deltagelse på den plan B sommerhøjskole vi håber at kunne gennemføre på Mols.

Det sted hvor vi var sidste år (Rødegård), kan vi leje igen i samme periode, og til rimelig betaling (jeg er pedel der). Vi håber at det i denne uge bliver afklaret om vi må være 50 deltagere. Hvis vi må det, går vi straks i gang med at planlægge, og sender informationer ud til Jer.

Rødegård ligger lige op ad Nationalparkens smukke natur, og med kort til stranden. Der vil blive muligheder for forskellige kreative værksteder, nogle workshops, noget politisk indhold, og ellers mulighed for dynamisk planlægning. Se evt www.roedegaard.dk, eller billeder på facebook fra DAS19.

Der er indkvartering i værelser, to sovesale, og telte. Mad og andre praktiske gøremål klarer vi i fællesskab. Hvis du vil deltage planlægning, eller stå for noget specielt, så skriv gerne en mail til [email protected]

På vegne af vores lille travle arrangementsgruppe – mange hilsner Knud Schmidt