Politisk praktikant til Alternativet på Christiansborg inden for kampagner og events

Vil du være en del af Alternativets kamp for det bæredygtige samfund? Synes du, at politik og valgkampe er spændende? Er politisk kommunikation et af dine yndlingsemner?  Så er det måske noget for dig at blive praktikant i Alternativets folketingsgruppe.

Om jobbet

Dagligdagen foregår i politikkens hjerte på Christiansborg, hvor du får indblik i forskellige politikområder, kommunikation og politiske processer. Du bliver en del af sekretariatets kampagneteam, og kommer helt ind i maskinrummet i dansk politik. Her spænder opgaverne over alt fra at arrangere folkemøde-deltagelse og SoMe-opslag, til forberedelse af de kommende valgkampe.

Vi har en hektisk hverdag, hvor der ofte er mange bolde i luften. Vi forventer derfor, at du kan bevare overblikket, når der er travlt, men vi giver dig også mulighed for at byde ind med egne forslag til kampagneudviklingen, ligesom du kan præge dit arbejde, så du opnår de kompetencer, du ønsker, under praktikken.

Om dig

Vi ser gerne du brænder for politik og grøn omstilling. Og at du synes det er fedt at arrangere den fede kampagne eller den kreative event.

Som praktikant skal du især bidrage med kommunikation, forberedelse og det praktiske. Dine opgaver vil være mangeartede, og du vil både skulle kunne deltage i møder med baglandet, lave research, skrive et debatindlæg og forberede en valgfest.

Har du kvalifikationerne, modet, humøret og engagementet? Så søg stillingen som praktikant.

Ansøgning og yderligere oplysninger

I Alternativet lægger vi vægt på, at du som praktikant er studerende og ser praktikforløbet som en naturlig del af din uddannelse. Du vil som praktikant tage aktivt del i at anvende og udvikle dine kompetencer. Derfor vil du løbende få faglig feedback på dit arbejde.

Vi søger praktikanter, som kan starte snarest muligt, og med varighed af et semester – som udgangspunkt forårssemestret i 2024 ca. 1/2 – 23/6. Praktikken er ulønnet, men der er mulighed for at få frokost betalt.

Ansøgninger behandles løbende. Send ansøgning og CV samlet i én vedhæftet pdf-fil snarest muligt til [email protected] og marker ansøgningen med ”Kampagnepraktikant” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for kampagner og events, Allan Lindemark på tlf. 6162 3292.