Er du klar til en #venligrevolution i dansk politik?

Kan du få et samråd til at give genhør på Facebook? Har du ideer til hvordan et beslutningsforslag kommer til at flyve på Instagram? Og kan du få debatten til at stikke af på Twitter?

Kan du svare ja til de tre spørgsmål, så står der et skrivebord til dig på Christiansborgs sjoveste presse -og kommunikationskontor, hvor der aldrig er langt fra den vilde ide til handling.  Du får primært fingrene ned i vores sociale medier på Twitter, Facebook og Instagram og får fast aktie i at levere video til vores følgere og medlemmer. 

Samtidig regner vi med, at du har alle mulige vilde, spændende og anderledes idéer til vores kampagner og events. 

Du får arbejdsplads på Christiansborg, får tæt kontakt til vores politikere, og du er med til at planlægge arbejdet med kommunikation og presse og påvirke vores store planer for en ny, grøn verden. Så vi lover, at du får masser af jord under neglene på dine ”grønne” fingre, men vi lover også, at vi nok skal tage os godt af dig og lære dig op. For du bliver en uundværlig del af vores lille team.  

Med en praktik hos Alternativet på Christiansborg får du en praktik, som giver dig det fedeste springbræt til senere kommunikationsjob, fordi Borgen bare er Superliga, når det handler om vores fag.

Vores ønsker til dig er:

  • Du er spitzen-klasse på sociale medier
  • Er trænet i at producere kort video
  • Fuld af påfund og skæve idéer
  • Og samtidig så tilpas tjekket, at du kan arbejde selv og med skarpe deadlines
  • Politisk interesseret & med grønt hjerte

Du kommer til os i en travl tid, hvor vi planlægger både Folkemødet på Bornholm og kommende valg i kommuner og regioner. Ring til praktikantvejleder Alexander Wils Lorenzen, 61623300, hvis du vil tjekke os ud. Og send din ansøgning til [email protected] hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.