Alternativet søger studentermedhjælper på Christiansborg

Brænder du for den grønne dagsorden? Har du lyst og kompetencer til at arbejde med politisk rådgivning og kommunikation i Danmarks grønneste parti i Folketinget - så har du fundet det rette jobopslag.

Vi er i fuld gang med at opruste i kampen for klimaet og det bæredygtige samfund, og hertil søger vi en grøn studentermedhjælper til at støtte op om vores parlamentariske, politiske og organisatoriske arbejde på Christiansborg.

Om stillingen

Vi søger en studentermedhjælper til vores politiske team. Du får en spændende dagligdag i politikkens hjerte på Christiansborg, hvor du får indblik i forskellige politikområder, forhandlinger og politiske processer. Opgaverne spænder over alt fra faglig research og skriftlig fremstilling af komplicerede emner i politiske udspil, til støtte af vores folketingsmedlemmers daglige parlamentariske arbejde på Borgen, fx ifm. behandling af lovforslag fra regeringen. Der vil også være lavpraktiske opgaver, der skal løses.

Som et lille parti skal vi spænde bredt over mange politiske temaer i vores daglige arbejde. Du vil primært komme til at arbejde inden for politiske områder som miljø, infrastruktur, natur og beskæftigelsesområdet.

Arbejdstiden er som udgangspunkt på 15 timer per uge, og det forventes, at du kan møde fast på f.eks. to/tre hverdage hver uge. Der vil ligeledes i mindre grad kunne være opgaver i weekenderne.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en faglig profil inden for et af de politikområder, du skal sidde med.

Vi forestiller os, at du:

  • har interesse for politik og har en forståelse for det politiske system i Danmark
  • har styr på Alternativets værdier og debatdogmer
  • har lyst til et tæt samarbejde med vores folketingsmedlemmer
  • arbejder selvstændigt, tager ansvar og kan bevare overblikket

Din uddannelsesprofil betyder ikke så meget, så længe du har god erfaring med et af områder nævnt ovenfor.

Hvis folk skulle sætte ord på dig, ville de sige at du er en god kollega, at du er vellidt og har humor. De ville måske også sige, at du er en ægte politisk nørd, og at du har en særlig evne til at overskue og formidle komplekse sammenhænge. Og så skal du sidst men ikke mindst have gåpåmod og lyst til en stejl læringskurve.

Har du kvalifikationerne, modet, humøret og engagementet? Og vil du være med til at tage små nederlag og store sejre sammen med Alternativet? Så søg stillingen som student.

Søg stillingen 

Send din ansøgning (maks. 1 side), dit CV og anbefalinger i én samlet pdf til [email protected] senest tirsdag den 21. november. Skriv i emnefeltet Studentermedhjælper og angiv gerne i din ansøgning, hvilke(t) politikområde(r) du har viden eller erfaringen inden for. Vi afholder løbende samtaler og ønsker at ansætte snarest og senest med start den 1. januar 2024. Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til politisk chef Mieke Bak på +45 6162 5923 / [email protected].