Alternativet søger praktikant: Vil du have skrivebord på Christiansborg?

Kan du få politiske debatter til at give genlyd på Facebook, Instagram og Twitter? Er du politisk interesseret og god til at skrive? Og kan du lave korte videoer?

Hvis du kan svare ja på de tre spørgsmål, så står der et skrivebord klar til dig på Christiansborgs sjoveste presse -og kommunikationskontor, hvor der aldrig er langt fra idé til handling. 

Du får arbejdsplads på Christiansborg, får tæt kontakt til vores politikere, og du er med til at planlægge arbejdet med kommunikation og presse i en travl tid med valg til både kommuner og regioner. Vi kan godt love, at du får masser af jord under neglene, men vi lover til gengæld også, at vi nok skal tage os godt af dig og lære dig op. For du bliver en uundværlig del af vores lille team.  

Vi forestiller os, at du:

  • Er hjemmevant på sociale medier
  • Elsker at skrive og er god til det
  • Kan producere korte videoer
  • Har mod på at tale med journalister og redaktører

Du bliver en del af et presse- og kommunikationshold der skaber synlighed om Alternativets politik i aviser, TV, radio og på sociale medier. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at besvare henvendelser fra journalister, skrive pressemeddelelser, lave content til SoMe, producere korte videoer, rådgive politikere og følge mediedækningen dag til dag.

Hvad tilbyder vi?

En hverdag i midten af det politiske maskinrum, hvor du har mulighed for at påvirke landets udvikling. En mangfoldighed af opgaver – store og små. 
En meningsfuld praktik med stort ansvar – og masser af udviklingspotentiale. En arbejdsplads med højt til loftet og stor indflydelse på dine opgaver.

Ansættelsen er ulønnet og løber fra september-januar. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning med det samme og senest 20. maj til [email protected]

Om os

Alternativet er Danmarks grønne parti med dygtige medarbejdere, der hver dag understøtter partiet, den politiske leder, vores folketingsmedlem, organisationen og bevægelsen i arbejdet for en seriøs bæredygtig omstilling. Vi arbejder både indenfor og udenfor Christiansborgs mure for at fremme grøn omstilling, ny politisk kultur, social retfærdighed, ligestilling, mangfoldighed og humanisme.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til sekretariatschef, Bine Siefert på [email protected] eller sms på 61623069.