Pavia Jacobsen

Fotograf 

Europa-Parlamentskandidat

 

Tlf.: 22987798

Mail: [email protected]


Jeg er en familiefar som tror på fællesskaber og næstekærlighed. Jeg gik ind i Alternativet fordi der plads til nye tanker og der er en positiv attitude over for EU og hvad man kan opnå herigennem. Jeg har som menneske i denne verden, brug for at handle, så vores verden ikke fortsat får lov til at ligne en skraldespand, hvor profit er uden begrænsning. Jeg må og vil vise mine børn og børnebørn, at jeg er parat til og vil for en forandring til det bedre - parat til at tage ansvar. 
 

Politiske mærkesager

EU har en målsætning om rent drikkevand til alle, det kan komme til at knibe selv herhjemme, hvor landbruget sviner med gylle og pesticider og samtidigt får EU-støtte. Jeg vil arbejde for en anden støttefordelingsnøgle.

Socialt stærkt Europa

Jeg vil arbejde for et socialt stærkt Europa, et bedre demokrati med åbenhed i forvaltningen.

Etik

Jeg vil en bedre dyreetik, miljøetik, naturetik. Et mere kontrolleret fri bevægelighed for arbejdskraft. Jeg vil en grøn økologisk omstilling, hvor klima har første prioritet.

Sammen med andre stærke grønne kræfter i Europa vil vi forsøge at skabe et spirende nyt Europæisk Forår.

Borgerløn

Mennesker er alle ens og fortjener et værdigt liv, hvor der er plads til frihed og udfordringer, derfor må der på arbejds for borgerløn, med mulighed for at supplere oveni efter evne.
 

Baggrund

  • Pensionist
  • Fotograf