Esben Ingerslev

Økologisk Landmand

Europa-Parlamentskandidat

 

Tlf.: 40450077

Mail: [email protected]


Som civilingeniør har jeg arbejdet med udvikling, produktion, kvalitet og markedsføring i danske industrivirksomheder - i mange år hos Novo Nordisk i Danmark. I min fritid passer jeg et økologisk landbrug og en økologisk gårdbutik i Helsinge med min familie.

Jeg er født i den fransktalende del af Belgien, hvorfor dansk og fransk er mine modersmål. Jeg behersker desuden engelsk, tysk og spansk i skrift og tale, og jeg har haft stor gavn heraf arbejdsmæssigt og i relation til familie og venner i udlandet.
 

Politiske mærkesager

Grøn omstilling og bæredygtig udvikling

Grøn omstilling og bæredygtig udvikling af vores samfund ligger mig meget på sinde og jeg vil i alle sammenhænge forsøge at bidrage hertil erhvervsaktivt og gennem mit politiske arbejde i partiet Alternativet.
 

Baggrund

  • Civilingeniør fra DTU
  • Efteruddannelse påbegynder jeg i februar i år uddannelsen til Master Public Governance ved Københavns Universitet/CBS.

Jeg deltager i frivilligt arbejde for Røde Kors i Center Gribskov. I lejligheder på vores gård har Gribskov Kommune indlogeret nye borgere fra bl.a. Syrien og Sudan. Bashar, en af de nye borgere fra Syrien, har i snart ét år været ansat som medhjælp i vores økologiske gårdbutik. Jeg har herved tilegnet mig gode erfaringer fra arbejdet med integrationen af flygtninge i Danmark, som jeg gerne deler med andre.

Dagligt bistår jeg i samarbejde med hjemmeplejen i Gribskov Kommune mine forældre på 92 og 95 år, som bor i deres eget hjem i Helsinge. Jeg sikrer, at de dagligt får sund kost og hver uge kommer til træning i svømmehallens varmtvandsbassin. Jeg har gennem de seneste år fået en betydelig erfaring i, hvorledes et godt samarbejde mellem sundhedsvæsenet, hjemmeplejen og den nære familie kan give ældre et langt liv med høj livskvalitet, en erfaring, som jeg ligeledes gerne deler med andre.