Landsmøde 2022

Alternativets Ordinære Landsmøde 2022, 7.-8. maj

Dette forår byder på en spændende tid for Alternativet, der siden sommerferien har ligget lunt svinget med en stødt stigende trend i meningsmålingerne. Vi har fået stabiliseret vores organisation, og har nu kikkerten stift rettet mod folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet den 1. juni og folketingsvalget – så hele Alternativet er på en ene eller anden måde i grøn valgkampsstemning. Det bliver vidunderligt at se hinanden igen til vores første fysiske landsmøde i tre år - dagen bliver fantastisk og grøn!
 
På landsmødet er du med til at bestemme hvem, der strategisk skal lede Alternativet frem mod 2023 og folketingsvalget, når vi vælger/genvælger politisk leder og medlemmer til Hovedbestyrelsen. Lørdagen står i politikkens tegn og søndagen på afstemninger og debatter.

 

Hvornår den 7-8. maj 2022. Lørdag kl. 09.00-01.00 og søndag kl. 09.00-17.00

Hvor Odense Congress Center i Odense, Ørbækvej 350, 5220 Odense

Hvordan Køb din billet her - senest d. 6. april. Vi kan maksimalt være 250 alternativister fysisk til stede, men alle kan være med og stemme via livestream.

 

Er du medlem og vil du med til landsmødet?

Gå ind på AlleOs og find mere information om hvordan du som medlem kan være med i landsmødet eller opstille til poster. Det er også AlleOs vi bruger på selve dagen til afstemninger og her kan du se programmet når det er klar.

Gå ind på Dialog for at se hele indbydelsen til landsmødet.
På Dialog kan du også starte en diskussion om landsmødet, eller om forslag til vedtægtsændringer, når de er offentliggjort.