Alternativet ansætter ny sekretariatsleder

06. januar 2020

laustLaust Leth Gregersen begynder 1. februar som ny sekretariatsleder for Alternativets nyligt sammentænkte fælles sekretariatsenhed.

Laust Leth Gregersen kommer fra en stilling som politisk chefrådgiver i Folkekirkens Nødhjælp og har før det blandt andet været politisk chef i Red Barnet.

”Alternativet er i mine øjne det mest interessante politiske projekt i Danmark lige nu. Partiet og bevægelsen har et unikt potentiale for at kunne samle den danske befolkning og det politiske system omkring den grønne omstilling, som verden skriger på. Det er mit drømmejob at være med til at indfri dette potentiale sammen med Alternativets landsorganisation, folketingsgruppe og sekretariatsmedarbejdere og alle medlemmerne,” siger Laust Leth Gregersen, der ser frem til at bringe endnu mere innovation og skaberkraft ind i det etablerede politiske system.

Laust Leth Gregersen har tidligere også været sekretariatsleder for NGO-netværket CONCORD Danmark og politisk valgt formand for Globalt Fokus, der samler cirka 80 folkelige udviklings- og nødhjælpsorganisationer.

Alternativets landssekretariat og Christiansborg-sekretariat blev samtænkt i efteråret for at styrke samarbejdet mellem Alternativets bevægelse og det parlamentariske arbejde.