Sparringsgruppe

Organisationsudvikling i ALTERNATIVET 

Opstart af ny sparringsgruppe - vil du være med? 

Interesserer du dig for de store linjer? Har du erfaring med organisationsudvikling og ledelse? Brænder du personligt og fagligt for Alternativets politiske og organisatoriske projekt. 

Så er det måske dig, vi mangler til at supportere Hovedbestyrelsens arbejde med organisationsudviklinjg i Alternativet.

Alternativets Hovedbestyrelse nedsatte i juni et nyt Organisationsudviklingsudvalg, der har til opgave at drive, facilitere og lede processen omkring arbejdet med organisationsudvikling i Alternativet fra juni 2019 frem mod Landsmødet i maj/april 2020. Udvalget arbejder med involvering af medlemmerne i forskellige modus, herunder opstart af ny sparringsgruppe, der skal supportere udvalgets arbejde det næste halve år. Sparringsgruppen vil bestå af op til 10 personer og faciliteres og drives af Organisationsudvalget. Læs mere om udvalgets arbejde og medlemmer her.

Hvordan arbejder vi?
Vi mødes online (minimum) tre gange fra oktober 2019 til Landsmødet afholdes i april/maj 2020. Vi arbejder løbende i dokumenter på Google-drev, hvor vi kommenterer på tekst(er) og kommer med ændringsforslag. Du skal derfor være klar på at kunne arbejde med online-møder og online-produktion af tekst. Udover de tre online-møder kan der blive indkaldt til yderligere møder ad hoc. Det endelige beslutningsmandat for udvalgets arbejde ligger i Hovedbestyrelsen.

Hvad kan du forvente? 
At blive inviteret ind som sparringspartner i maskinrummet omkring udviklingen af Alternativets organisation. At du med din specifikke viden fra fx en lokalforening, et arbejdsliv, en uddannelse eller anden personlig erfaring kan bidrage med din stemme og være med til at forme nogle af de større organisatoriske ændringer, som Alternativet står overfor. Du skal være indstillet på, at tingene ofte går stærkt, og du af og til skal være tilgængelig på mail til at komme med input inden for et døgn. Du skal derudover være nogenlunde tryg ved at arbejde digitalt, eller i hvert fald være indstillet på at blive det. Det konkrete output er et oplæg til en række beslutninger, der skal stemmes om af medlemmerne på Alternativets Landsmøde 2020.

Hvordan kan jeg være med? 
Medlemmer fra Alternativet kan udfylde og indsende formularen herunder senest d. 23/9-19. Svar gives senest i uge 39, og den nye sparringsgruppe forventes at påbegynde arbejdet og mødes første gang i starten af oktober 2019. Udvalget tilstræber en bred og mangfoldig repræsentation blandt medlemmerne i sammensætningen af sparringsgruppen. 

Kommer du ikke med i sparringsgruppen, eller er det ikke noget for dig, så er der heldigvis andre muligheder for at være med i Organisationsudviklingsudvalgets arbejde frem mod Landsmødet 2020, fx til Medlemsdagen d. 26. oktober i Middelfart. Læs mere her

 

Udfyld og indsend nedenstående formular

Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet
Påkrævet