På programmet

 

Se det samlede program for Alternaitvet på Folkemødet 2018 her:

 

PROGRAM 2018

 

DET NÆSTE DANMARK På FOLKEMØDET

"Alternativet har allerede præsenteret masser af forslag, som andre har skudt ned som utopiske eller verdensfjerne. For mig at se udfordrer forslagene i deres essens netop den vanetænkning, der for længe har plaget dansk politik” – Uffe Elbæk

 

Alternativet er på vej til et tiltrængt gearskifte.

Til Landsmødet i maj 2018 fik vi skudt gang i samtalerne om Det Næste Danmark og dem fortsætter vi med at udvikle, justere og nuancere på årets bornholmske Folkemøde. Det handler om at turde stille spørgsmål til det eksisterende og forestille sig et Danmark med flere end blot én bundlinje. Hvordan ser den offentlige sektor ud i Det Næste Danmark, er der plads til dovne Robert? Hvad med infrastrukturen i Det Næste Danmark - og klimakrisen, hvad kræver det egentlig? Hvad er frihed, hvad er fællesskab, hvad er danskhed?

Vi skal undersøge sammenhænge og lave koblinger på nye måder. Et digitalt, bæredygtigt Danmark, et ligestillet samfund, et samfund, vi efterlader ikke bare til vores børn, men til deres børnebørn -  det alternative ligger i koblingen og i samtalerne om det Næste Danmark - Samtaler, der bevæger.