Naturmødet Hirtshals

denspirendesamtale_thumb_ny.png

 

Spirende Samtaler - Nogen ved noget, andre ved noget andet. Tilsammen ved vi mest #natursamtaler #SpirendeSamtale

Naturmødet er vind i håret, fuglekiggere og natursyn i konflikt. Det er debat, aktiviteter og folkefest og her mødes økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere.

Naturmødet er – ligesom naturen – for alle og sammen sætter vi dagsordenen for hvordan Alternativets bud på naturdebatten i Danmark skal være.

Nogle ting har vi alle sammen til fælles: Vi spiser mad, vi drikker vand, og vi indånder den luft, der omgiver os. Mad, vand og luft er livsnødvendigheder for alle mennesker, men også kilder til nydelse, sundhed og velvære – eller det modsatte, hvis vi spiser noget usundt, eller hvis vandet, vi drikker, eller luften, vi indånder, er forurenet.

På Naturmødet skal vi manifestere hvor meget og hvad Alternativet vil med Danmark! Et bæredygtigt, retfærdigt og visionært Danmark, som vi alle kan være stolte af at give videre til vores børn og børnebørn. Vi har en smuk og indbydende grøn base, hvorfra vi vil rette samtalen om vores fælles natur i det næste Danmark.

På Hirtshals camping kan der laves teltlejr, hvis man er til den slags råhygge.

Har du lyst til at præge Alternativet og mærke i krop og hoved, hvor stærkt vores politiske projekt er, så kom med til Hirtshals d 24-26 maj.

Forbered dig til samtalerne ved at læse vores to nyeste udspil om “Bæredygtigt Landbrug” og “God energi”

 

Hvordan kan du være med på Naturmødet?


Alt efter lyst, tid, energi er der flere muligheder for deltagelse….

Vær med som deltager eller gæst og i vores stand.

 

Hjælpende hænder


At være Hjælpende hånd er for dig, der skal på Naturmødet, men ikke har mulighed for at være frivillig, så lang tid af gangen.

Måske du allerede kender Alternativet, og bare gerne vil give en hånd med hist og her?

Måske du er interesseret i at møde nye og flere alternativister fra hele landet? Måske du ikke kender os, men er nysgerrig på, hvad Å egentlig er for en størrelse.

En vagt spænder typisk fra 3-4 timer alt efter hvilken dag og tidspunkt, der er tale om.

Nysgerrig?

Skriv til [email protected]


< TILBAGE TIL FOLKEMØDER 2018