studentermedhjaelper_ny_topslider.png

Studentermedarbejder til kampagne, kommunikation og frivilligsupport


Alternativets Landssekretariat søger studentermedarbejder til kampagne, kommunikation og frivilligsupport


Brænder du for at komme ind i hjertet af en valgkamp? Har du flair for kommunikation, frivillighed og politik? Er du lærenem, struktureret og serviceminded? - Så er det dig, vi mangler på hÅldet.

 

Arbejdsopgaver

Du kommer til at sidde centralt i Alternativets Landsorganisation. Dine opgaver vil variere alt efter, hvor vi er i den politiske kalender, og dette forår står der valgkamp på menuen. Her vil dine primære opgaver blive:

 

 • At være bindeled og sparringspartner mellem det nationale kampagneteam og vores 10 kampagneorganisationer rundt i hele Danmark. Du vil bl.a. skulle forberede og koordinere møder, videndeling på tværs af landet og have ansvar for, at den rigtige information ryger det rigtige sted hen.
 • Arbejde dig op som superbruger i vores medlemssystem og intranet - AlleOs med det formål at bruge IT til at skabe synergier mellem nationale og lokale forhold.
 • Støtte kandidaterne og deres kampagneteams, så den grønne energi kommer ud over rampen i hele landet. Herunder handle hurtigt og hjælpe med alt lige fra sparring på kandidaternes kommunikation, regler for plakatophænging til hvordan man opretter et event på AlleOs.

 

Efter valget er dine opgaver primært inden for kommunikation, organisation og frivillighed. Vi er en arbejdsplads med gode muligheder for at bringe styrker og kompetencer i spil og sætte sit personlige præg på stillingens form og indhold.

 

Det er en fordel, hvis du...

 

 • Har en solid kommunikationsfaglighed med dig i bagagen (digitale medier, markedsføring og skriftlighed)
 • Har erfaring med frivilligt arbejde, samt god forståelse for politisk styrede organisationer.
 • Trives med at hjælpe andre.
 • Tør kaste dig ud i opgaver, du ikke kender svaret på.
 • Har modet til at tage ansvar og ydmygheden til også at stå ved fejl.
 • Har tålmodighed og ro til at kunne agere i et felt med mange forskellige interesser og synspunkter.
 • Er en imødekommende sjæl.
 • Trives i et til tider travlt og hektisk (men sjovt) miljø, der er præget af ildsjæle.

 

Vi kræver ikke, at du er medlem af Alternativet, men vi forventer, at du kan identificere dig med Alternativets værdier.

 

Det kan vi tilbyde

Du vil blive en del af en dynamisk og lærerig arbejdsplads. Du kommer til at være en del af Alternativets maskinrum og får indblik i alle dele af organisationen. Stillingen er på 15- 20 timer om ugen, og nogle uger vil være mere travle end andre. Da du arbejder tæt sammen med frivillige, vil nogle af timerne også ligge om aftenen eller i weekenderne. Når du ikke deltager i møder, tilrettelægger du stort set selv dine arbejdsdage. Du skal gerne kunne bestride stillingen i min. 1 år og gerne længere.

 

Du vil blive ansat i Alternativets landssekretariat og din daglige gang vil være på Christiansborg.  

 

Ansøgning og kontakt

Din motiverede ansøgning (max. 1 side) skal bl.a. indeholde den seneste succeshistorie fra dit liv. Send ansøgning samt dit CV til job@alternativet.dk mærket ”Studentermedhjælper” i emnefeltet.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Esben Sloth på tlf. 71797588. esben.sloth@alternativet.dk eller Karen-Maria Slente Stubager på karenmaria.slente@alternativet.dk.

Vi holder samtaler løbende.