ekstraordinaertlandsmoede2019_topslider.png

Ekstraordinært Landsmøde 3. februar 2019

04. januar 2019

Rigtig godt nytår til jer alle.

Vil du have indflydelse på strukturen i vores organisation og sætte præg på arbejdet for at udvikle Alternativet til en organisation, der skal klare sig til fremtidens udfordringer?

Hovedbestyrelsen inviterer alle medlemmer til ekstraordinært Landsmøde, med det formål at ændre procedure for valg af kandidater og sammensætning af og valg til Hovedbestyrelsen.

Det drejer sig specifikt om ændringsforslag i vores vedtægter i § 9, der handler om sammensætning og valg af hovedbestyrelse, samt § 13, der tydeliggør opstilling og valg af kandidater. Se de samlede vedtægter her

Der vil som sædvanlig være godt selskab, fine netværksmuligheder og masser af hygge. Måske er valget udskrevet eller lige på trapperne, og derfor er det en fin anledning til at se hinanden i øjnene, inden det for alvor går løs med to spændende valgkampe i foråret.

 

Dato: Søndag den 3. februar 2019
Sted: KaffeFair, Strandvejen 19, 9000 Aalborg 
Tid: Klokken 14.00-17.00

 

Dagsorden

  • 1. Velkomst
  • 2. Valg af dirigent
  • 3. Valg af stemmetællere og referenter
  • 4. Behandling af forslag fra HB vedr. Alternativets vedtægter §9 - valg og sammensætning af HB
  • 5. Behandling af forslag fra HB vedrørende Alternativets vedtægter §13 - valg af folketingskandidater

 

Materialer


Har du spørgsmål, der vedrører vedtægtsændringer eller andet, er du velkommen til at skrive til medlem@alternativet.dk, og vi vil hjælpe dig, så godt vi kan.

 

Køb billet

Billetsalget er nu startet og kan købes for blot 50 kroner via Billetto her.

 

Digital deltagelse og afstemning

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, men gerne vil stemme, vil der blive mulighed for at gøre det digitalt. Digital deltagelse koster 30 kr. Billet til digital deltagelse kan findes her, og du kan kun købe til dig selv personligt. Den digitale afstemning kommer til at foregå via AlleOs, og du får direkte besked om proceduren sidst i januar. 

Vi glæder os til at se jer til en dag med fokus på Alternativets organisation og til en kickstart for et spændende forår i 2019.

Grønne hilsner fra Alternativet på vegne af Hovedbestyrelsen.