Landsmøde 2018

I år finder Landsmødet sted d. 5.-6. maj i Dok5000 i Odense.

Som sædvanlig er der lagt op til inspirerende politiske samtaler, godt selskab, fine netværksmuligheder og en skøn fest.
Meget vand er løbet igennem åen siden sidste års landsmøde. Vi har som bekendt haft et turbulent år, på godt og på ondt. Det var i 2017 at vi satte Danmarksrekord i hvor flot en debut et nyt politisk parti kan præstere ved deres første lokalvalg. Og det var i 2017, at vi for første gang blev trukket igennem mediemøllen med ubehagelige historier om interne forhold.
I år skal vi igen manifestere, hvor meget og hvad Alternativet vil med Danmark! Et bæredygtigt, retfærdigt og visionært Danmark, som vi alle kan være stolte af at give videre til vores børn og børnebørn. 

Har du lyst til at præge Alternativet og mærke i krop og hoved, hvor stærkt vores politiske projekt er, så klik herunder.

Alt den information, du skal bruge, finder du her på hjemmesiden

Brug menuen til venstre, eller klik herunder

  • Dagsorden: Den foreløbige dagsorden til Landsmødet kan findes her >
  • Praktisk information: Herunder køb af billetter, fælles bus, mad, samkørsel og hjælpende hænder. Klik her > 
  • Digital afstemning: Kan du ikke deltage på Landsmødet, men ønsker alligevel at give din stemme til kende. Så fortvivl ikke. Igen i år er det muligt at deltage digitalt. Klik her for at læse mere > 
  • Kandidater til Hovedbestyrelsen og Vedtægtsudvalget: Sem dem her > 
  • Materiale til Landsmødet: Det hele kan findes her > 
  • Presse: Kontakt Vicki Therkildsen på: 6162 5490, eller Rune Langhoff på: 6162 47 78

NB: Alle der har meldt sig til Landsmødet efter fristens overskridelse, kan læse al materiale her på hjemmesiden. Den 26. april sender vi information om hvor materialet kan findes på mail til jer.

 

Vi glæder os til at se dig.


Adresse

Dok5000

Havnegade 20
5000 Odense C