lm19_topslider_ny2.png

Landsmøde 2019

Landsmødet finder sted d. 27. april i Odense Dok5000.

Dette forår byder på et væld af muligheder for at mødes og arbejde for den grønne omstilling og en grundlæggende forandring af vores samfund. Europaparlamentsvalget og folketingsvalget står for døren - måske er det ene allerede afholdt! I år er vores landsmøde én dag, fordi hele organisationen er i valgkamp - og dagen bliver fantastisk og grøn. 
 
På landsmødet er du med til at bestemme hvem, der strategisk skal lede Alternativet frem mod 2020, når vi vælger medlemmer til Hovedbestyrelsen. Ibens (ja, dem med “jeg savner min blå, blå cykel”) giver minikoncert og DJ-Dave sætter gang i dansegulvet senere på aften. En dag med alvor og afstemninger, debatter og dans. 

Hvornår 27. april fra kl. 09.00-01.00. 
Hvor DOK5000 i Odense, Havnegade 20, 5000 Odense
Hvordan Køb din billet her - senest d. 22. april. 

Al den information, du skal bruge, finder du her på hjemmesiden

  • Praktisk information: Herunder køb af billetter, mad, samkørsel og hjælpende hænder. Klik her > 
  • Digital afstemning til valg til Hovedbestyrelsen og Vedtægstudvalget. Klik her > 
  • Vil du stille op til Hovedbestyrelsen og Vedtægtsudvalget eller har du et forslag eller vedtægtsændringsforslag, du vil have behandlet på Landsmødet? Klik her > 
  • Du kan finde programmet her >
  • Presse: Vicki Therkildsen på: 6162 5490, eller Rune Langhoff på: 6162 4778

 

Frist for indsendelse 
Lørdag d. 30. marts kl. 10 er der deadline for indsendelse af kandidaturer til hovedbestyrelsen og vedtægtsudvalget, samt forslag og vedtægtsændringsforslag, der ønskes behandlet på landsmødet. 

Det er vigtigt, at du løbende holder øje med hjemmesiden, da vi vil lægge mere information ud, jo tættere vi kommer på Landsmødet. Vi vil også orientere dig på mail.

Materiale til Landsmødet sendes til dig på mail senest d. 12. april, herunder kandidater til hovedbestyrelsen og vedtægtsudvalget, forslag og vedtægtsændringsforslag og endeligt program.

Du kan også finde det her på hjemmesiden fra 12. april.  

 

Vi glæder os til at se dig.


Adresse

DOK5000

Havnegade 20
5000 Odense C