Landsmøde 2018

I år finder Landsmødet sted d. 5.-6. maj i Dok5000 i Odense.

Som sædvanlig er der lagt op til inspirerende politiske samtaler, godt selskab, fine netværksmuligheder og en skøn fest.
Meget vand er løbet igennem åen siden sidste års landsmøde. Vi har som bekendt haft et turbulent år, på godt og på ondt. Det var i 2017 at vi satte Danmarksrekord i hvor flot en debut et nyt politisk parti kan præstere ved deres første lokalvalg. Og det var i 2017 at vi for første gang blev trukket igennem mediemøllen med ubehagelige historier om interne forhold.
Frem til og på selve Landsmødet, skal vi igen manifestere hvor meget og hvad Alternativet vil med Danmark! Et bæredygtigt, retfærdigt og visionært Danmark, som vi alle kan være stolte af at give videre til vores børn og børnebørn. 

Har du lyst til at præge Alternativet og mærke i krop og hoved, hvor stærkt vores politiske projekt er, så klik herunder. 

KØB BILLET HER

 

Alt den information, du skal bruge, finder du her på hjemmesiden

Brug menuen til venstre, eller klik herunder

  • Praktisk information: Herunder køb af billetter, fælles bus, mad, samkørsel og hjælpende hænder. Klik her > 
  • Digital afstemning: Kan du ikke deltage på Landsmødet, men ønsker alligevel at  give din stemme til kende. Så fortvivl ikke. Igen i år er det muligt at deltage digitalt. Klik her for at læse mere > 
  • Dagsorden: Den endelige dagsorden til landsmødet kan findes her >.
  • Skabeloner til Landsmødet: Herunder kandidatur til Hovedbestyrelsen, råd og forslag til vedtægtsændringer. Find dem her > 
  • Vil du holde tale til Landsmødet?: Har du en god, politisk tale i dig, som Landsmødet skal høre? Klik her > 

Det er desuden vigtigt, at du holder øje med hjemmesiden, hvis du er interesseret i at deltage, da vi vil lægge al materiale ud to uger før.


Frister

  • Indsendelse af kandidatuerer og forslag til vedtægtsændringer 7. april klokken 10.
  • Tilmelding til landsmødet 20. april. Find billetter her
  • Tilmelding til tale 7. april klokken 10.

Vi glæder os til at se dig.


Adresse

Dok5000

Havnegade 20
5000 Odense C