eu_nbcover.png

På denne side kan du finde information om opstillingen af vores kandidater til Europa-Parlamentsvalget i 2019. Går du med en Europa-politiker i maven, eller kender du nogen, der gør, skriv da følgende information og datoer bag øret, og bidrag til at føre Alternativet ind i Europa-Parlamentet. 

Til Europa-Parlamentsvalget i 2019 opstiller Alternativet for første gang i vores historie. Vi opstiller 10 kandidat, der alle vælges  i løbet af sommeren 2018. I løbet af foråret afholder vi et forløb for kandidataspiranter, med henblik på at skabe de bedst mulige rammer for Alternativets første Europa-Parlamentskampagne nogensinde.

Tidsplanen for opstillingen af kandidater til Europa-Parlamentsvalget i 2019 er som følger: 

D 5 og 6 marts 2018 vil der afholdes seminardag i henholdsvis Vejle og København for kandidataspiranter. Her vil være deltagelse af Uffe Elbæk og Carolina Magdalene Maier, der vil tale om deres oplevelser med at repræsentere Alternativet.

I juni måned 2018 vil alle Alternativets storkredse afholde opstillingsmøder, og vælge én Europa-Parlamentskandidat hver.

Til september 2018 afholder vi et ekstraordinært årsmøde, hvor vores medlemmer stemmer om, hvilken placering de 10 kandidater skal have på vores endelige opstillingsliste. Placering ét vil være Alternativets spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget i 2019. 

Kontakt

Ønsker du at blive kandidataspirant eller har du spørgsmål til ovenstående, kontakt da Esben Sloth, kampagnechef og ansvarlig for kandidatuddannelse, på esben.sloth@alternativet.dk