1. april er dagen, hvor man traditionen tro må lave gæk med hinanden. Også i år blev der lavet masser af narrestreger. Flere medier havde valgt Alternativet som emne for en aprilsnar. Vi har samlet flere af dem her:

 

Så nej Gimi Levkovic er ikke kandidat for Alternativet på trods af Rasmus Nordqvists overbevisende argumentation i Radio24syv

Så nej Gimi Levkovic er ikke kandidat for Alternativet på trods af Rasmus Nordqvists overbevisende argumentation i Radio24syv

Nye kandidater

Radio24syv  fortalte at Gimi Levakovic, der er kendt som overhovedet af Danmarks mest kriminelle familie, var ny spidskandidat for Alternativet. Rasmus Nordqvist var med på spøgen og udtalte blandt andet:

Vi er klar over, at han ikke er perfekt. Men vi tror på det bedste i alle mennesker.”

Også avisen.dk kunne fortælle om en ny kandidat. Her kunne man læse, at X Factor-stjernen Jógvan Joensen ønskede at være folketingskandidat for Alternativet. Her er Rasmus Nordqvist “citeret” for at sige:

Vi ser det som bevis på, at vores Snapchat-satsning målrettet Færøerne har haft den ønskede effekt.”

Bjerggeder på tagene

I vores partiprogram har vi mange gode forslag til, hvordan vi får et bæredygtigt samfund, men hverken geder på tagene eller skatterabat til bofællesskaber er nogle af dem. Kommunikationsforum fortalte ellers, at Alternativet efter parisisk forbillede vil indføre taggræsplæner og bjerggeder på tagene, og i Information kunne man læse, at Alternativet ønsker et skattefradrag til folk i bofællesskaber.